Hoe kan ik mijn e-mailadres op een correcte manier instellen in het mail programma Apple " MAIL"

Eerst moet je in controltool je emailaccount aanmaken, zodat je beschikt over een emailadres, gebruikersnaam en paswoord. De inkomende mailserver van mm-tools is mail.mmtools.eu

Stap1:

Start het Apple Mail programma op en selecteer mail en vervolgens voorkeuren en klik op het tweede tabblad “Accounts”

Vervolgens klik je op het + teken links onderaan en je verkrijgt volgend venster

Klik op schermafbeelding om te vergroten.

Stap 2:

Selecteer bij het account type “POP” en vul volgende velden in:

Beschrijving: Hier vul je een naam in die je aan de mail account wil geven voor je eigen herkenning

Server inkomende post : Hier vul je de inkomende mailserver in, deze kan je in contoltool bij je mailaccounts zien staan, dit is altijd mail.mmtools.eu.

Gebruikersnaam: Hier vul je je gebruikersnaam in, bij mm-tools is dit je e-mailadres.

Wachtwoord: Hier vul je het wachtwoord in dat je opgegegevn hebt in controltool bij de aanmaak van je mailaccount.

Klik daarna op Ga door

Klik op schermafbeelding om te vergroten.

Stap 3:

Hier vul je de uitgaande mailserver van je eigen internet provider in.

Hier vind u een overzicht van de belgische providers:

• Belgacom ADSL : relay.skynet.be
  • Telenet : uit.telenet.be
  • Scarlet : smtp.scarlet.be
  • Euphony : out.euphonynet.be

Gebruik identiteits controle moet je niet selecteren

Klik daarna op Ga door

Klik op schermafbeelding om te vergroten.

Stap 4:

Hier hoef je niets te selecteren en gewoon op Ga door klikken

Klik op schermafbeelding om te vergroten.

Stap 5:

Vervolgens zie je de gebruikte accountinstellingen, hier mag je "Account online" selecteren en vervolgens op Maak aan klikken en de mailaccount is klaar.