OPLEIDING 

Omdat het web steeds in beweging is passen we onze software steeds aan. Om altijd het beste uit onze software te  halen en om op de hoogte te blijven van alles wat er op internet gebeurd  geven we op regelmatig tijdstip opleidingen in onze paketten. De opleidingen worden opgesplitst in verschillende niveau's:

MM-TOOLS BASIS
Deze opleiding is voornamelijk voor mensen die hun website gemaakt in mmtools moeten onderhouden, er wordt hier  in deatail de basis van al de admin functionaliteiten onder de loep genomen. Hoe maak ik inhoudsblokken aan en welk soort inhoudsblok kies ik voor mijn onderwerp, hoe maak ik op een snelle manier een fotoboek aan en waar moet ik rekening mee houden. Deze opleiding maakt van iemand die overweg kan met de basis office programma's een webmaster van zijn eigen bedrijf.

klik hier om te reserveren

 

 

MM-TOOLS EN ZOEKROBOT OPTIMALISATIE
In deze opleiding komt men te weten waar men overal rekeing mee moet houden indien men met zijn webproject goed wil scoren in de zoekmachines. We gaan hier dieper in op de voorzieningen die  er allemaal in mm-tools zitten om een goed resultaat in de zoekmachines te halen. Werk ik met de eigen statistieken of met de Google Analytics, is het nodig dat in een Google Adword campage opzet, dit en nog meer in samenwerking met de invulling van de website zijn de ingediënten van deze boeiende opleiding. 

klik hier om te reserveren

 

 

MM-TOOLS EN ANYSURF
In deze opleiding leert men hoe een persoon met een beperking omgaat met internet en hoe wij met onze mm-tools website een anysurf vriendelijke website kunnen maken, het is zelf mogelijk om met je mm-tools website het anysurfer label te halen zonder dat er extra programmeer werk nodig is. Hoe gaat dit in zijn werk en waar moeten we rekening mee houden, wat kan en wat niet, hoe vangen we dit op. Dit is een zeer interressante opleding voor iedereen die in de openbare sector zit omdat een openbare website moet voldoen aan de anysurfer vereisten.

klik hier om te reserveren

 

 

MM-TOOLS EN WERKEN MET DE PROPERTIES
In deze opleiding leert men hoe men in een beeldverwerkingsprogramma een ontwerp maakt en dit omzet in een zeer website. Men leert hier op een boeiende manier de mogelijkheden van de properties kennen en maakt op één dag een unieke website. Je ziet hier ook dat je niet aan een template gebonden bent maar je creatieve vrijheid kan gebruiken. Voor deze opleiding is er wel een basis kennis van Adobe Photoshop of Fireworks vereist.

klik hier om te reserveren

 

 

| More